WIE BEN IK?

Hartelijk welkom op de site van De Bron

Als je hier bent beland, dan was je op zoek naar iemand die deuren voor jou kan openzetten, en jou vooral kan helpen om het voor jezelf te doen. Dat is wat ik voor jou kan betekenen, want weinig geeft me zoveel voldoening dan iemand zien groeien naar hun volle potentieel. Wat bedoel ik daarmee? Jouw talenten ontdekken en vooral inzetten voor jou, jouw omgeving en de wereld. 

Je bent aan het juiste adres!

Ik stel mezelf even voor.

Mijn naam is Noeshka en sinds 2017 ben ik een gecertificeerde practitioner Reconnective Healing en de Personal Reconnection, en sinds januari 2024 mentor voor the Reconnective Academy en The Reconnection.

Ik weet al eventjes wat ik hier kom doen: plezier beleven, zingeving voelen, lachen, mijn talenten benutten, inspireren en geïnspireerd worden,.... Wist ik dat zo opeens? Neen hoor, het heeft tijd gevraagd om tot die inzichten te komen. En veel vallen en opstaan.

Van jongs af aan had ik moeite met onrecht, geweld en alles wat destructief lijkt in de wereld. Een aangeboren gevoeligheid leek me daar in eerste instantie niet bij te helpen. Dankzij persoonlijke uitdagingen leerde ik doorheen de jaren mijn plaats kennen in de wereld. En ik ontdekte dat mijn gevoeligheid eerder een troef is. Het moment dat ik doorhad dat ik mezelf en anderen wilde inspireren om hun eigen vaardigheden en talenten te leren kennen, betekende een groot keerpunt. Tijdens mijn zoektocht naar de vorm botste ik in eerste instantie op Reconnective healing®.

 Naast alle mooie vormen van therapieën (gesprekstherapie, coaching, reiki,...) is Reconnective Healing the icing on the cake. Na mijn eigen persoonlijke kennismaking met het traject van Reconnective healing® bleek dat ook voor mij het geval te zijn. Al snel voltooide ik mijn opleiding als practitioner en het kon me niet snel genoeg gaan. Ik kon niet wachten om dit cadeau te mogen verspreiden! Ik had immers zelf mogen ondervonden welke kracht er uitgaat van de frequenties, de intelligentie van het veld, hoe je het ook wilt noemen. Ondertussen ben ik al enkele jaren werkzaam als practitioner en ik beoefen het met hart en ziel!


Uit eigen ervaring weet ik dat het leven veel van ons kan vragen en een aanslag kan betekenen op lichaam, geest en energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles invloed heeft op alles, geloof ik sterk dat alle drie in evenwicht moeten zijn om optimaal te kunnen functioneren. Daarom verkies ik een holistische aanpak. Maar weet je waar de echte energie van loskomt? De weg die je aflegt naar het ontdekken waarom je hier bent, dankzij de mensen die je ontmoet waar je mooie en/of leerrijke verbindingen mee deelt.


Omdat mijn weg met Reconnective Healing en vooral met de Personal Reconnection mij niks dan prachtige ervaringen heeft gebracht, soms eens verpakt in een uitdagende gebeurtenis (maar zo gaat dat hé), wens ik dit iedereen toe.


Bij mij ben je veilig om in alle openheid te zijn en ik bied jou ten alle tijde een begripvolle en open blik.


Ben je practitioner Reconnective Healing en wens je ondersteuning in jouw proces? Daar kan ik jou als mentor ook in bijstaan! 

Graag tot snel!

Warme groeten
De Bron