Wie ben ik

Hartelijk welkom op de site van De Bron

Als je hier bent beland, is de kans groot dat je voor een aantal uitdagingen in jouw leven staat. 

Spelen er mentale, fysieke, emotionele, energetische en/of spirituele kwesties? 

Voel je nood aan persoonlijke verbinding, transformatie, vooruitgang? 

Of wil je eindelijk de juiste richtingaanwijzers aanzetten die jou leiden op jouw persoonlijk pad?

Hoe dan ook, je bent aan het juiste adres!


Graag stel ik mezelf voor. 

Ik heet Noeshka en mijn missie betekent voor mij een grote drijfveer. Al van jongs af aan had ik moeite met onrecht, geweld en alles wat destructief lijkt in de wereld. Een aangeboren gevoeligheid leek me daar in eerste instantie niet bij te helpen. Door persoonlijke uitdagingen leerde ik doorheen de jaren mijn plaats kennen in de wereld. En ik ontdekte dat mijn gevoeligheid eerder een troef is. Het moment dat ik wist dat ik hulp wilde aanbieden aan mijn medemens, betekende een groot keerpunt. Tijdens mijn zoektocht naar de vorm botste ik op Reconnective healing®.

 Naast alle mooie vormen van therapieën (gesprekstherapie, coaching, reiki,...) is Reconnective Healing the icing on the cake. Na mijn eigen persoonlijke kennismaking met het traject van Reconnective healing® bleek dat ook voor mij het geval te zijn. Al snel voltooide ik mijn opleiding als practitioner en het kon me niet snel genoeg gaan. Ik kon niet wachten om dit cadeau te mogen verspreiden! Ik had immers zelf mogen ondervonden welke kracht er uitgaat van de frequenties! Ondertussen ben ik al enkele jaren werkzaam als practitioner en ik geef het met hart en ziel. 


Uit eigen ervaring weet ik dat het leven veel van ons kan vragen en een aanslag kan betekenen op lichaam, geest en energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles invloed heeft op alles, geloof ik sterk dat alle drie in evenwicht moeten zijn om optimaal te kunnen functioneren. Daarom verkies ik een holistische aanpak.

Voor velen van ons kunnen dagelijkse beslommeringen hun tol eisen en ik zie het als mijn missie om begeleiding te bieden, in de vorm van Reconnective healing®, de Personal Reconnection® en andere diensten. Zelf weet ik wat stress, zware energieën, angst, overheersende gevoelens,... kunnen teweegbrengen. Het is dan ook van groot belang om hetgeen je te veel onderdrukt te kunnen vrijwaren. Daar kan ik jou bij helpen. Wanneer die poorten zijn open gezet, zijn de mogelijkheden groter dan je ooit had kunnen verwachten. Weten wie of wat in je omgeving belangrijk is voor jouw welzijn en persoonlijke/spirituele groei, is van levensbelang.

Ik kan je daarbij helpen, hetzij d.m.v. Reconnective Healing® en/of The Personal Reconnection®, of mijn andere diensten.

Eens je beslist de weg van Reconnective Healing® in te slaan, staat je een nieuwe en mooiere wereld te wachten!

Bij mij ben je veilig om in alle openheid te praten en ik bied jou ten alle tijde een begripvolle en open blik.

Graag tot snel!

Warme groeten