Over ons

Hartelijk welkom op de site van De Bron!

Als je de drang voelde om deze site te bezoeken, zit je ongetwijfeld met enkele of meerdere mentale, fysieke, emotionele, energetische en/of spirituele kwesties. Of je hebt nood aan persoonlijke verbinding/transformatie.

Je bent aan het juiste adres!

Uit eigen ervaring weet ik dat het leven veel van ons kan vragen en een aanslag kan betekenen op jouw lichaam, geest en jouw energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles invloed heeft op alles, geloof ik sterk dat alle drie in evenwicht moeten zijn om optimaal te kunnen functioneren. Daarom verkies ik een holistische aanpak.

Vooral de meest gevoeligen onder ons kunnen zwaar onder de dagelijkse beslommeringen gebukt gaan en ik zie het als mijn missie om begeleiding te bieden. Zelf weet ik wat stress, zware energieën, angst, overheersende gevoelens,... kunnen teweegbrengen. Het is dan ook van groot belang om hetgeen je te veel onderdrukt te kunnen vrijwaren. Wanneer die poorten zijn open gezet, zijn de mogelijkheden groter dan je ooit had kunnen verwachten. Weten wie of wat in je omgeving belangrijk is voor je welzijn en persoonlijke/spirituele groei, is van levensbelang.

Ook daar kan ik je bij helpen, hetzij d.m.v. Reconnective Healing® en/of The Reconnection®.

Eens je beslist de weg van Reconnective Healing in te slaan, staat je een nieuwe en mooiere wereld te wachten!

Graag tot snel!

Warme groeten

Noeshka Van Speybroek