Over ons

Hartelijk welkom op de site van De Bron!

Als je de drang voelde om deze site te bezoeken, sta je misschien voor enkele of meerdere mentale, fysieke, emotionele, energetische en/of spirituele kwesties en/of je hebt nood aan persoonlijke verbinding/transformatie.

Je bent aan het juiste adres!


Graag stel ik mezelf voor. 

Ik heet Noeshka en mijn missie betekent voor mij een grote drijfveer. Al van jongs af aan had ik moeite met onrecht, geweld en alles wat destructief lijkt in de wereld. Een aangeboren gevoeligheid leek me daar niet bij te helpen. Door persoonlijke uitdagingen leerde ik doorheen de jaren men plaats kennen in de wereld. En ik ontdekte dat mijn gevoeligheid eerder een troef is. Het moment dat ik wist dat ik hulp wilde aanbieden aan de medemens, betekende een groot keerpunt. Tijdens men zoektocht naar de vorm botste ik op Reconnective Healing.

 Naast alle mooie vormen van therapieën (gesprekstherapie, coaching, reiki,...) is Reconnective Healing the icing on the cake. Na men eigen persoonlijke kennismaking en traject van Reconnective Healing bleek dat ook voor mij het geval te zijn. Al snel begon ik met het traject om practitioner te worden en ik kon niet wachten om dit cadeau te mogen verspreiden. Ik had zelf namelijk ondervonden welke kracht er uitgaat van de frequenties! Ondertussen ben ik al enkele jaren werkzaam als practitioner en ik geef het met hart en ziel. 


Uit eigen ervaring weet ik dat het leven veel van ons kan vragen en een aanslag kan betekenen op het lichaam, geest en energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles invloed heeft op alles, geloof ik sterk dat alle drie in evenwicht moeten zijn om optimaal te kunnen functioneren. Daarom verkies ik een holistische aanpak.

Voor velen van ons kunnen dagelijkse beslommeringen hun tol eisen en ik zie het als mijn missie om begeleiding te bieden, in de vorm van Reconnective Healing. Zelf weet ik wat stress, zware energieën, angst, overheersende gevoelens,... kunnen teweegbrengen. Het is dan ook van groot belang om hetgeen je te veel onderdrukt te kunnen vrijwaren. Daar kan Reconnective Healing bij helpen. Wanneer die poorten zijn open gezet, zijn de mogelijkheden groter dan je ooit had kunnen verwachten. Weten wie of wat in je omgeving belangrijk is voor je welzijn en persoonlijke/spirituele groei, is van levensbelang.

Ik kan je daarbij helpen, hetzij d.m.v. Reconnective Healing® en/of The Personal Reconnection®.

Eens je beslist de weg van Reconnective Healing in te slaan, staat je een nieuwe en mooiere wereld te wachten!

Graag tot snel!

Warme groeten