Online shop

Een gratis kijkje in de inhoud? Via onderstaande link krijg je maar liefst 21 bladzijden gratis ter beschikking! Klik hieronder en laat je verrassen.

Scroll verder naar beneden voor een bestelling en indien je een persoonlijk boodschapje wenst, ik voeg er met plezier één toe aan jouw bestelling.

Bekijk hier een podcast met goeie vriendin Melissa over het ontstaan van mijn eerste boek Concepts of Life via deze link

Engelse versie: https://www.youtube.com/watch?v=2gGVTkXoZnk

Nederlandse versie: https://www.youtube.com/watch?v=HgKjZg5IgzI

Verder kan je meer info vinden en bestellen

Wat zeggen de lezers van Concepts of Life?

"Ik besloot na mijn werkdag jouw boek open te slaan, maar in plaats van verder te lezen waar ik was gestopt, liet ik mijn vingers over de blaadjes gaan en sloeg op een willekeurige pagina open. Precies wat ik nodig had... Een andere kijk op dingen/situaties om de waarde te kunnen inschatten en daardoor makkelijker los te kunnen laten." C.

"Het hoofdstuk dat ik lees als ik een vraag heb, geeft mij altijd het antwoord. Vaak is het een uitnodiging om verder te gaan kijken. Er staat zo veel wijsheden in het boek en het helpt mij in mijn spirituele ontwikkeling." D.

"De mens en het leven, uitgelicht vanuit een andere context." T.

"Just by holding the book in my arms, I feel the power and love that comes out of it." N.

Concepts of Life - Channelled messages about Life on Earth

Boek soft cover Concepts of Life   Is er meer dan we momenteel waarnemen?  Concepts of Life is een must read als je nieuwe inzichten wenst over het leven op Aarde. Vanuit het perspectief van een grotere intelligentie wordt besproken wat er allemaal mogelijk is en waar we momenteel weinig tot geen weet van hebben. Zo goed als alle aspecten van het leven worden aangehaald en je zal een nieuwe inkijk krijgen in wijsheid die we allen bezitten, maar de toegang tot zijn vergeten. This will shake you up and assist you. Het is een oproep tot samenwerking met een intelligentie die staat te popelen om ons van dienst te zijn. Het zal je aan het denken zetten en jou bijstaan op momenten dat je het nodig hebt. Is het zweverig? Naaaah, maar jouw blik zal verruimen en je zal inzichten verschaffen. Ook voor mij heeft het dit bewezen en dat blijft het doen. Dus ik kan zelf niet wachten om het boek in mijn handen te hebben.  Dit volledige boek is gechanneld in het Engels. Ook met een basis kennis Engels zal dit boek jou tonen wat je nodig hebt. Taal is geen barrière hier aangezien het universeel is. Voor de eerste kopers voorzie ik indien gewenst een kleine persoonlijke gechannelde boodschap op de bladwijzer dus zeker vermelden bij jouw bestelling (bij opmerkingen). Voor afhaling voorzie ik één of twee afhaalmomenten te Oudenaarde. In overeenkomst met de koper dus vergeet niet jouw email adres bij de bestelling te noteren of contacteer me via n.vanspeybroek@outlook.com Veel plezier met dit boek! Tip: voel het boek en hou het gerust in je buurt  Noeshka

22,50 €
    De Bron