Agenda

Workshop: de essentie van manifesteren

Wanneer? 5 maart 2023 Waar? Shamballa, Ten Bosse 78, 9800 Deinze Prijs? 33€


Heb je al gehoord van 'manifesteren'? Waarschijnlijk wel of misschien niet. 

Het is een trend aan het worden, en terecht. Maar wat niet mag worden over het hoofd gezien, is de basis principes, het fundament dat je moet leggen om de kracht van manifesteren te kunnen benutten. Daar kunnen wij jou bij helpen met onze workshop. 

Heb je het gevoel dat jouw leven vooruit gaat? Kan het beter en wil je het heft in eigen handen leren nemen? Kan je met gemak jouw dromen en verlangens waarmaken? Of loop je vast?
In deze workshop leer je echt de basis van doelbewust aantrekken wat je verlangt en zal je leren hoe je praktisch verder kan. Van ons krijg je stapsgewijs de tools om doelbewust te creëren waar jouw hart blij van wordt.Wat kan je verwachten van de workshop:- je leert een duidelijke visie voor de toekomst creëren- je leert hoe je de wet van aantrekkingskracht voor jou kan laten werken- je kan met gemak en meer zelfvertrouwen met de universele wetten aan de slag- je weet hoe je je frequenties kunt verhogen- je trekt meer rust, ruimte en mogelijkheden aan in je leven- enz.We bieden in deze workshop een mix van praktische en energetische oefeningen aan (visualisaties, meditaties,...).Is dit nieuw voor jou of ben je er al enigszins mee vertrouwd? Hoe dan ook, tijdens deze workshop krijg je een stevige basis mee waar je verder op kan bouwen.


In samenwerking met goeie vriendin Kelly van Creationships of the Soul gaan wij vol enthousiasme met jullie aan de slag om te ondervinden wat manifesteren nu écht inhoudt, gekaderd en krachtig.

Stuur mij een mailtje op n.vanspeybroek@outlook.com of sms/bel 0473 84 38 22 voor meer info of jouw inschrijving.


See you therei

Lezing Concepts of Life en de mystiek rond channelen

Wanneer? 27 januari 2023 om 19u Waar? Shamballa Ten Bosse 78, 9800 Deinze Prijs? 15€

BONUS! Iedere aanwezige krijgt een persoonlijk gechannelde boodschap mee naar huis

Lezing Concepts of Life en de mystiek rond channelen
Lezing Concepts of Life en de mystiek rond channelen

Met veel plezier en enthousiasme stel ik mijn eerste boek 'Concepts of Life' voor te - nader aan te vullen- Dit Engelstalig boek is een oproep tot een samenwerking met iets 'groters', hoe je dat woord ook wil invullen. Er wordt gesproken vanuit een derde stem die niet van mij kwam, maar van iets en/of iemand anders.

Klinkt vreemd, hé? Is het gechanneld, wel ja... Daar gaan we ook verder op in, samen. Er valt veel over te zeggen en het is interessant om even na te gaan of het wel iets 'paranormaals' is, dat channelen... Misschien zit het wel in ieders natuur? We maken eerst rustig kennis en dan start ik met hoe het boek tot stand is gekomen en wat de boodschap is. In Concepts of Life wordt een andere en interessante kijk gegeven op het leven als mens op Aarde. Het zal je alleszins aan het nadenken zetten, dat is zeker.
Je krijgt de kans om een kijkje te nemen in de inhoud en er is ruimte voor bespreking en verkoopmoment.
Graag maak ik er een interactief gebeuren van waar we verder ingaan op het boek, het fenomeen channelen, jullie ervaring, jullie interpretatie en jullie denkwijzen.

Laten we er een mooie, verbindende en inspirerende avond van maken!

Extra: op het einde van de avond krijg iedere aanwezige een persoonlijk gechannelde boodschap mee naar huis!

De Bron