WAT IS THE PERSONAL RECONNECTION®?

Online boeken

Boek jouw sessie op tijd. Bevestiging van de boeking per e-mail.

Wéét jij al dat je een echte impact wil maken in jouw persoonlijk proces en bijgevolg in dat van jouw omgeving en die van anderen? Heb je al jouw passie gevonden of ben je nog aan het aftasten? Voel je dat er heel wat in je zit dat er (nog) niet uitkomt? Is jouw honger om jouw talenten te ontplooien aan het groeien? Wil je die grote ommekeer maken en naar zingeving en vertrouwen bewegen? 


Ik denk, als je zou weten hoeveel verborgen talenten je klaar hebt zitten, je zou hoogstwaarschijnlijk terugdeinzen van overdondering. Maar laat dat net hetgeen zijn dat je niet mag laten gebeuren. We zijn creators, we worden blij van creëren, wat dat ook is in onze ogen. En daar helpt de Personal Reconnection, een levenslange onzichtbare ondersteuning die jou helpt om alles naar boven te laten komen dat klaarzit.

Ik heb maar drie woorden voor jou: GO FOR IT!

Ik heb die moedige en toch heel vertrouwelijk aanvoelende zet jaren geleden genomen en oh jee, wat ben ik daar zo dankbaar voor! Dit wil ik jou ook aanbieden.


Wie krijg ik geregeld in mijn praktijk voor deze activatie? 

- ondernemers, bewust of op weg naar bewust ondernemerschap

- mensen die een openbaring zoeken naar zingeving en verbinding, echte verbinding

- mensen die bewust of onbewust op zoek naar het opnieuw leiding nemen over hun leven

- mensen die een zinvolle impact willen maken,...µ

- mensen die klaar zijn voor verandering, verandering die echt bij hen past...

- ...


Basically, iedereen die voelt of weet dat dit de volgende stap is

Denk je dat het niks voor jou is? Misschien niet. Of misschien NOG niet, maar ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen is die vermoedt dat dit zijn of haar volgende betekenisvolle stap is. En dat zal het zijn en blijven zijn. Een Personal Reconnection zal niet uit je hoofd verdwijnen, als het iets voor jou is. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het je roept.

Meer info hieronder.

The Personal Reconnection

Dé accelerator voor het ontvouwen van jouw specifieke talenten!

Voor wie? Simpel, iedereen. Ik krijg mensen over de vloer die verschillende paden hebben bewandeld, maar wat ze allemaal gemeen hebben: een drang naar verbinding, naar zingeving, naar richting,... 

Ik hou er gewoonweg van om dit geschenk te kunnen aanbieden. Een Personal Reconnection is in mijn ogen dé accelerator voor positieve impact op jezelf en de mensen die jouw pad op een betekenisvolle manier kruisen. En nog beter, dit hoef je maar 1 keer te laten activeren.

Dit is een once in a lifetime experience en voor jouw Personal Reconnection kiezen betekent het omarmen van persoonlijke groei in een spoedtempo. Jouw persoonlijkheid en talenten vormen zich als nooit tevoren, wat het ook voor mij heeft betekend. 

Dit wat ik het liefste doe, een krachtige tool aanreiken voor mensen die in eerste plaats voor zichzelf maar ook voor anderen poorten willen openzetten, ongeacht of je al weet waar jouw talenten liggen. Misschien wil jij vanuit een diep verlangen jouw eigen stempel op de wereld drukken en met de bedoeling de dingen mooier en beter te maken. Laat mij jou helpen die deuren open te zetten zodat jij weet welke weg je op kan om dat verlangen te vervullen. Want na jouw Personal Reconnection kan je het op eigen vertrouwen, en je botst op de mensen die jouw verlangen begrijpen en lopen naast je op jouw weg.

Is één van jouw wensen om jouw talenten te benutten op een efficiënte, natuurlijke en soepele manier? En dit allemaal met plezier en een gevoel van zingeving? Wel, dan is dit de juiste keuze voor jou. 

Mij heeft het sinds dag 1 geholpen want ik zag de hoofdbaan opeens veel duidelijker terwijl ik anders maar zijstraatjes in strompelde die dan nog eens bleken doodlopend te zijn. Dat is voorgoed veranderd en de weg is mij heel duidelijk nu. Bovendien geraak je op een snelweg!

En ik kon er ook niet meer omheen, niet meer draaien in cirkels en afritten nemen die niet voor mij bestemd waren, gedaan daarmee. Wil dat zeggen dat het altijd rozengeur en maneschijn is? Neen hoor, maar ik kan je verzekeren dat je vrij kort na een Personal Reconnection niet meer dezelfde persoon bent. Ikzelf snap nu veel sneller waarom dingen op mijn pad komen, terwijl ik er vroeger zou in blijven hangen. Dus de inzichten komen veel sneller, wat je ook veel onnodige spanningen bespaart. Je wordt de versie van jezelf die je wil zijn, maar waar je misschien nooit van had durven dromen. En ik weet en voel dat dit blijft doorwerken, ik word op tijd bij wijze van spreken op het matje geroepen door iets groters dan mezelf dat zegt: 'Neen neen, die weg ga je niet meer inslaan hoor. Been there, done that. Now be done with it.' Mijn eigen Personal Reconnection is één van de mooiste cadeau's die ik mezelf ooit heb gegund. Ik bleek in staat tot dingen die ik nooit had kunnen bedenken en de mensen die ik sindsdien heb ontmoet, zijn nog de mooiste 'neveneffecten' 😃

Dus hoe zit dat nu concreet, die Personal Reconnection?

Oorspronkelijk was de mens verbonden met het netwerk van de Aarde en het Universum. Doorheen de tijd is die verbinding verloren gegaan, maar nu is het tijd om dit te herstellen. De meridianen, energiebanen, aanwezig in ons lichaam kunnen door middel van de Personal Reconnection opnieuw verbonden worden met de lijnen van de Aarde (ley lines). Op die manier ontstaat er een verbinding die eens onze innerlijke GPS was en die bovendien evolutie en genezing mogelijk maakt. Dieren bijvoorbeeld zijn aangesloten op het grotere netwerk (andere namen zijn: het veld, een grotere intelligentie, het universum, het magnetisch veld, het universum,...) En dit is de uitgelezen kans voor de mens om hetzelfde te doen. 

De Personal Reconnection herstelt en heractiveert de lijnen die het mogelijk maken om toegang te hebben tot hogere frequenties en trillingniveau's voor genezing en evolutie. De heractivering van die lijnen maakt de toegang tot licht en informatie opnieuw mogelijk. Klinkt dit abstract? Wel, het is op zich wel iets 'ongebruikelijker' dan een cursus volgen om persoonlijke vooruitgang te boeken. Maar zie het als een fusie, een hereniging en samenwerking tussen jou, jouw 'zelf' dat zit te popelen om te gaan ontdekken en creëren, en een grotere intelligentie die zegt: 'Ah, we hebben weer contact dus laten we samenwerken'.

Ik als practitioner kom zoals bij een healing niet aan jou, maar ik overloop alle axiotonale lijnen (meridianen die verder lopen dan het lichaam) naast het lichaam. Dit is een gestructureerde verzameling van lijnen en punten die ik dan herverbind volgens de regels van The Reconnection.

Hieronder enkele voorbeelden van wat jouw Personal Reconnection voor jou kan betekenen:

- jouw misschien nog verborgen talenten komen naar boven

- intuïtie wordt (nog) sterker

- de juiste mensen (voor jou) komen vlugger op jouw pad

- jouw levensdoel wordt duidelijker

- grote levensvragen worden (deels of helemaal) beantwoord

- je vindt een soort basisvertrouwen terug en angsten vallen weg

- klachten verminderen of vallen weg, of je raakt sneller tot de kern van de oorzaak

- je gaat (nog) meer leven vanuit buikgevoel en je weet dit ook te vertrouwen

- je leeft meer vanuit een natuurlijke flow

- inzichten komen veel sneller

- je wordt een inspiratiebron voor anderen

- enz...

Praktisch: de Personal Reconnection verloopt over 2 sessies (ongeveer 35min op de tafel plus pre- en debriefing waar je jouw ervaring kunt delen), met minimum 1 tot 2 nachten tussen. De kostprijs voor jouw Reconnection (de 2 sessies samen) is 333€. Dit is het specifieke frequentiegetal voor de Personal Reconnection en staat symbool voor de eenheid van de mens in ziel, lichaam en geest.

De Personal Reconnection dient in persoon te gebeuren, terwijl een healing sessie ook op afstand mogelijk is. 

Deze herverbinding is wat de mensheid nodig heeft, meer dan ooit.


De Bron