Reconnective Healing®

Wat en voor wie is Reconnective Healing®?


In de eerste plaats betekent Reconnective healing® dat je hulp krijgt waar nodig. Alsof er grotere krachten aan het werk gaan om jou vooruit te duwen waar je vast. Je hoeft niet alles alleen meer te dragen en er worden mogelijkheden aangeboden die geven wat je nodig hebt. Als er één garantie is, dan is het dat je leven na Reconnective Healing® verandert. In jouw voordeel. 


Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing die voor het eerst sinds jaren hier op onze planeet aanwezig is en brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum.


De effectiviteit van Reconnective Healing® is duidelijk aangetoond door praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing® is vaak life changing, waarbij nieuwe hoge frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

De bijzondere Reconnective Healing® is ontdekt door Dr. Eric Pearl, Los Angeles. Eric geniet wereldwijd veel belangstelling van top doctoren, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten. Deze methode wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de Reconnective Healing® energie wordt gebruikt:

Reconnective Healing®  is een krachtige nieuwe manier van healing, die lichaam en geest weer in balans kunnen brengen.

Het is het resultaat van de interactie met het gehele spectrum van de helende Reconnective Healing® frequenties. Deze methode is sterk verschillend van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing en overstijgt elke traditionele energetische healing techniek.


Omdat het niet focust op symptomen, is het geen therapie of behandeling.

Als Foundational Practitioner van Reconnective Healing® zorgen we simpelweg voor een wisselwerking met de Reconnective Healing® Frequenties. Hierdoor ontstaan soms genezingen die ogenblikkelijk plaatsvinden en die vaak levenslang zijn.

 

Eric Pearl zegt hierover: 

"Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt, ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet had verwacht, een healing die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld."

Voor wie?

In het kort: voor iedereen die balans, verandering en vooruitgang wil in zijn leven, op eender welk vlak.

Uit persoonlijke ervaring en van mensen uit mijn dichte omgeving heb ik ervaren dat dit een onvergetelijke ervaring is en heel wat dingen op je pad brengt. De juiste dingen!

Enkele voorbeelden:

Inzichten komen gemakkelijker, verhoogde intuïtie, opnieuw contact met je ware zelf, de juiste mensen komen op je pad, financiële kwesties lossen zich op,...

Kamp je met emotionele, fysieke, mentale kwesties en wil je blijvende verandering? Dan is Reconnective Healing® exact wat je nodig hebt!

Hieronder enkele voorbeelden: 

angst, eigenwaarde, gebrek aan zelfvertrouwen, slaapproblemen, woede, verdriet, maag- en darmproblemen, eenzaamheid, een overvolle geest, beperkende geloofsovertuigingen die je belemmeren, 

Reconnective Healing® kan ook perfect worden toegepast op peuters, zwangere vrouwen en dieren.

Hoe verloopt een sessie?

Ieders ervaring met deze frequenties is uniek. Soms gebeuren helingen in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat. 

Je gaat op de massagetafel liggen, ontspant, sluit je ogen en je ervaart gewoon. Jij hoeft zelf niks te doen, de frequenties doen tijdens de sessie het werk voor je. Observeer en ontvang. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon onverwachts een rustuurtje had.

De healing kan ook op afstand worden gedaan.


Kleding

Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de sessies.


Geuren en parfum

Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.


Sieraden

Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies.


Reconnective Healing® sessies (individueel) duren meestal ongeveer 60 tot 90 minuten. Eén tot drie sessies wordt aanbevolen.

Prijs voor 1  Reconnective Healing® sessie: 90€ (cash te betalen)

Extra info: naast Reconnective Healing® sessies kan je ook kiezen voor jouw persoonlijke Reconnection®. Meer info vind je verder op deze site.