WAT IS RECONNECTIVE HEALING®?

Online boeken

Boek jouw sessie op tijd. Bevestiging van de boeking per e-mail.

Wil je meer weten over Reconnective Healing? Download via onderstaande link gratis de mini-gids (ENG) waarin alles uitgelegd wordt vanuit de visie en kennis van dr. Eric Pearl, de oprichter van the Reconnection.

Bezoek zeker eens de site van The Reconnection

Wat en voor wie is Reconnective Healing?


Wat Reconnective Healing jou kan bieden, is een terugkeer naar optimale balans door middel van een interactie met het volledige spectrum va de Reconnective Healing frequenties, die bestaan uit energie, licht en informatie. Je wordt teruggebracht naar een staat van balans op elke vlak, emotioneel, mentaal, energetisch en lichamelijk. 

Het verschil met andere modaliteiten is dat dit geen techniek is, als practitioner ben ik niet jouw kanaal, ik ben enkel een catalysator en jij ontvangt. 

Waar komt het op neer? 

Jij ontvangt wat je nodig hebt. 

Die herwonnen optimale staat van balans zorgt dat jij meer helderheid krijgt en je zou verbaasd zijn welke deuren kunnen opengaan. Aan jou uiteraard de verantwoordelijkheid om erdoor te stappen.

De doeltreffendheid van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Reconnective Healing is vaak life changing, waarbij nieuwe hoge frequenties worden gebruikt die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. De bijzondere Reconnective Healing is ontdekt door dr. Eric Pearl, Los Angeles. Eric geniet wereldwijd veel belangstelling van top dokters, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten. Deze methode wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek, zie het boek 'Science confirms Reconnective Healing' van Konstantin Korotkov.

Er zijn twee verschillende toepassingen van deze frequenties: Reconnective Healing en de Personal Reconnection. De frequenties hebben in zich de mogelijkheid om lichaam en geest terug in balans te brengen. En eigenlijk nog veel meer dan dat... Het is het resultaat van de interactie met het gehele spectrum van de helende Reconnective Healing frequenties en deze methode overstijgt elke tradidionele energetische healing techniek, zoals Reiki, Chi Gong, Chakra healing omdat het niet focust op symptomen dus het is geen therapie of behandeling. 

Eric Pearl zegt hier hierover:

"Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing waar je nooit van had durven dromen. Een healing dje het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld."

- dr. Eric Pearl


Voor wie is Reconnective Healing?

Wel, het feit dat je dit nu aan het lezen bent, zegt alles. En in theorie is het er voor iedereen, maar wat voor mij van belang is, is dat je net bij mij mag belanden en dat je voelt en/of weet dat ik de persoon ben bij wie je moet zijn. Wens je duidelijkheid en opheldering in jouw mogelijkheden en keuzes, en wil je ze echt leren kennen? Out with the old, in with the new? Dan moet je bij mij zijn. 


Wil je meer weten over de wetenschappelijke kant van Reconnective Healing? Bekijk hier de pagina van The Reconnection.com 


Nu, hoe verloopt een sessie?

Ieders ervaring met deze frequenties is uniek. Soms is één sessie voldoende om jou vooruit te helpen, soms is er meer bagage en duurt het wat langer. Eén tot drie sessies wordt aangeraden, maar deze keuze ligt uiteraard bij jou. Je voelt zelf wel aan wat  voor jou klopt. Als je langskomt voor jouw sessie, is er eerst plaats om even kennis te maken, praten we even over wat jou bij mij brengt. Daarna vindt de sessie op de massagetafel plaats (30min) en daarna is er ruimte om jouw ervaring te bespreken. Als je op de tafel ligt, is er geen fysiek contact en werk ik rond jou. Jij ligt met ogen gesloten en neemt op wat er komt. 

Kleding

Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Hou in gedachten dat je met kleren aan, schoenen uit, op de rug op de massagetafel ligt tijdens de sessie. Sieraden dragen is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessie. 

Eén sessie Reconnective Healing (individueel) duurt ongeveer 60 minuten (30min op de tafel). Prijs voor 1 sessie: 120€ - gepast cash of via betaal app, te betalen voor aanvang van de sessie

Eén tot 3 sessie wordt aangeraden. Extra info: naast Reconnective Healing kan je ook kiezen voor jouw Personal Reconnection. Meer info verder op deze site The Personal Reconnection®

Hopelijk tot snel

Noeshka


De Bron