Algemene voorwaarden en privacy

De Bron

Tivolistraat 67, 9700 Oudenaarde, België
+32 473 84 38 22
[email protected]

Keytrade
IBAN
BIC
BTW-/ondernemingsnummer BE0681.384.517

We verwijzen met de termen 'we', 'ons', 'onze' naar De Bron. De klant wordt hierna ook 'klant' of 'je/jij' genoemd.

We zijn een onderneming met energetische, digitale, fysieke producten en diensten. Deze worden aangeboden in de praktijkruimte of anders indien vooraf afgesproken, en via de webshop. Op alle overeenkomsten die De Bron sluit met klanten, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Als lezer van alle informatie en gebruiker van de website en service aangeboden door De Bron, verklaar je je automatisch akkoord met onze voorwaarden en maatregelen.

Elke toevoeging aan de webshop of het fysieke aanbod maakt automatisch deel uit van onze voorwaarden en maatregelen. De meest recente versie van onze voorwaarden en maatregelen zijn te lezen op de website. De Bron heeft steeds het recht wijzigingen of aanvulling aan te brengen in de voorwaarden en maatregelen. Door gebruik te maken van onze webshop verklaar je je meteen akkoord met de voorwaarden en maatregelen verbonden aan elke gestelde actie.

Artikel 1: algemene voorwaarden

De Bron behoudt zich het recht verkoop goederen of diensten te weigeren voor gelijk welke reden op gelijk welk tijdstip.
Geen enkel van onze fysieke of digitale producten mag worden gekopieerd, gereproduceerd of doorverkocht zonder officieel akkoord van De Bron.

Artikel 2: prijzen en productinformatie

Al onze prijzen zijn in euro, inclusief btw, exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk/set, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. De Bron behoudt zich het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

De Bron tracht de productomschrijvingen en het fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te maken. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Je kan steeds bijkomende uitleg krijgen over het aanbod via [email protected]. De Bron behoudt zich het recht een beperkte oplage van bepaalde producten in verkoop aan te bieden.

Artikel 3: betaalmethoden

In de webshop kan je betalen met de meest voorkomende, veilige en universeel geaccepteerde betaalmethodes via Stripe zoals Bancontact, Paypal (in verwerking momenteel) en overshrijving. Wij streven altijd naar de meest beveiligde servers, gebruiken bekende payment providers en houden alles zo actueel als mogelijk om je gegevens veilig te houden. De energetische sessies kunnen cash betaald worden, via betaal app ter plaatse of via overschrijving.

Artikel 4: verzending

De verzending gebeurt via bpost. De verzendkosten worden afhankelijk van het gewicht van je bestelling en de bestemming (binnen- of buitenland) automatisch toegevoegd bij de afhandeling van je bestelling. De verzending gebeurt voor rekening van de klant. De Bron behoudt zich het recht om de verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op je orderbevestiging en op je factuur. Het gaat om voorgeschoten kosten voor rekening en voor naam van de koper.

Artikel 5: leveringstermijn

De Bron tracht een zo snel mogelijke levering te verzekeren. De verzending gebeurt 1 of 2 maal per week, op datum van info 28/8/22 nader te bepalen welke momenten. De eventueel opgegeven leveringstermijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. De koper bezorgt het leveringsadres aan De Bron. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

De Bron is niet verantwoordelijk voor het afleveren van het pakket op een verkeerd adres.

De Bron kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen buiten onze wil om.

In geval van niet-levering van de producten worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

Overeenkomstig de wet 'kopen op afstand' bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen (bv door vermelding van pre-order). Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient De Bron de koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Artikel 6: afhalen

Op het adres van De Bron kunnen bestellingen afgehaald worden, op een moment bepaald door De Bron. Indien een fysiek afhaalpunt voorzien is, zal dit duidelijk aan te vinken zijn bij het afhandelen van de bestelling.

Artikel 7: ruilen en retour

De Bron doet er alles aan om bij elke dienst of product de hoogste kwaliteit en finesse af te leveren. Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Als klant heb je het recht om aan De Bron mee te delen dat je afziet van de aankoop. Dit zonder eventuele kosten en zonder opgave van een reden indien dit gebeurt binnen de 14 kalenderdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de dag die volgt op de levering van je bestelling.

Hou volgende punten in acht bij terugsturen van een artikel:

• Stuur een e-mail naar [email protected] om te melden dat je een artikel wil terugsturen.
• De retourtermijn is 14 dagen vanaf de dag na levering.
• Je ontvangt via e-mail een retourformulier. Bezorg het formulier volledig ingevuld terug via e-mail naar [email protected].
• Producten die gebruikt of beschadigd zijn, worden niet geaccepteerd en gaan direct retour naar afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Is je bestelling bij levering beschadigd?
Controleer direct na ontvangst of jouw bestelling onbeschadigd is. De producten worden deskundig en veilig verpakt. Indien deze toch beschadigd aankomen, dan meld je dit zo snel mogelijk, uiterlijk binnen de 24 uur na ontvangst, via e-mail naar [email protected] met een foto van het beschadigd artikel in bijlage. Verstuur het artikel naar De Bron, Tivolistraat 67, 9700 Oudenaarde. De kosten van een retourzending zijn voor rekening van de afzender en worden niet door De Bron vergoed (met uitzondering van foutieve of beschadigde levering). Het is aan te raden het artikel via Track&Trace van BPost te versturen. Zo ontvang je een verzendbewijs en een traceernummer.

Bij ontvangst van jouw retour in goede orde, wordt je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Binnen de 14 dagen wordt het aankoopbedrag (excl. de verzendkosten) terug op je rekening gestort. Om de terugbetaling correct in te vullen is een correct IBAN en BIC rekeningnummer op het retourformulier noodzakelijk.

Indien je binnen de 14 dagen na je retour in goede orde echter nog geen betaling hebt ontvangen, stuur een mailtje naar [email protected].

Uitverkoop en afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd of geruild.

Artikel 8: eigendomsrecht & copyright

Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht van het aanbod op de website www.de-bron-healing.be ten allen tijde bij De Bron. De producten zijn door De Bron ontworpen en vormgegeven.

De Bron blijft volledig eigenaar van een verkocht product tot het moment waarop de koopprijs volledig is voldaan.

Artikel 9: toepasselijk recht

Op alle overeenkomsten tussen De Bron en de klant is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

PRIVACY DISCLAMER
Wij handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaan zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens. Lees ook ons privacybeleid, zie hieronde.

PROBLEMEN EN VRAGEN

Ondanks we streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en we alles met de grootste zorg verpakken, kan er toch af en toe eens wat misgaan. We vinden samen vast een oplossing. Aarzel niet om contact op te nemen via [email protected] 


Privacybeleid

De Bron met als webadres https://www.de-bron-healing.be wordt beheerd door Noeshka Van Speybroek - zaakvoerder van eenmanszaak De Bron - en de door haar aangestelde websitebeheerder. Deze privacyverklaring is van toepassing op de persoonsgegevens die De Bron over jou verzamelt doordat je deze aan mij verstrekt. Met deze gegevens wil ik je mijn diensten en producten aanbieden. Ik ga steeds zorgvuldig en zorgzaam om met je persoonlijke gegevens. Je kan ze ten allen tijde inkijken, corrigeren of laten verwijderen.

Gegevens eenmanszaak De Bron:

Adres: Tivolistraat 67, 9700 Oudenaarde

Ondernemingsnummer: 0681.384.517

Welke persoonlijke gegevens worden verzameld en waarom?

De Bron verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat je deze gegevens aan ons verstrekt hebt. Wanneer jij je online aanmeldt voor (gratis) content, of op de website een contactformulier of inschrijvingsformulier invult, zal je gevraagd worden om (persoons-) gegevens in te vullen. Enkel de gegevens die je zelf verstrekt worden verwerkt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

 • voor- en achternaam;

 • e-mailadres;

 • telefoonnummer;

 • geboortedatum;
 • bedrijfsnaam;

 • straat, huisnummer, woonplaats en postcode;

 • ondernemersnummer.

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

 • E-mail: het afhandelen van je betaling, het verzenden van een nieuwsbrief of promotie-mail, het doorsturen van informatie en updates over bestelde dienstverlening.
 • Telefoonnummer: contact bij last-minute wijzigingen/als het nodig is om mijn dienstverlening zo efficiënt mogelijk uit te voeren.
 • Naam, adres- en bedrijfsgegevens: om facturen te kunnen bezorgen.
 • Geboortedatum: omwille van promotionele redenen.

Bewaren, delen, corrigeren en nakijken van je gegevens

De persoonsgegevens die De Bron van jou ontvangt, zullen nooit worden doorgegeven of doorverkocht aan derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Je gegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen, rekening houdend met de wettelijke bepalingen.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kan een verzoek tot inzage of verwijdering sturen naar [email protected], waarop ik zo snel mogelijk, maximum binnen de 4 weken, zal reageren.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen.

De Bron