en-The making of Concepts of Life 

05/05/2022

Klik op de titel hierboven. Kennismaken met channelen, what a journey! Met als resultaat een Engelstalig boek in the making.

Een tijdje terug startte ik een channel cursus van dr Roy Martina. En oh jee, wat een reis is het tot nu toe geweest!

Binnen een paar weken na de start van de cursus stroomde informatie via mijn handen die niet van mij kwam. Een schrijver heb ik nooit willen worden, maar toch kon ik het niet laten om woorden, zinnen, metaforen door mijn vingers te laten typen. In het Engels dan nog!

Alsof een hogere kracht mij benuttigde om ons, als mens, bij te staan. En ja, zelfs terecht te wijzen!

Dit kwam niet van mij, maar wel door mij. Een geweldig gevoel en vooral, moeiteloos! Ik kon het niet laten om elke dag te typen. Zonder zelf te weten wat er op papier zou verschijnen. De titel had ik al, en de informatie zou elke dag aangevuld worden. Met enige twijfel en ongeloof zelfs dat dit kon, en dat ik dit kon, ging ik onvermoeid door. Een 6tal weken later was ik 'klaar'. Het typen stopte. Dit kon ik benoemen als 'a long talk with Source'.

Nu was het aan mij. Ik stak mijn tijd in het structureren, ordenen, verbeteren van Concepts of Life. Bovendien wilde ik de inhoud snappen, écht snappen. Wat vertellen ze ons? Wat kunnen we van hen leren? Zijn dit krachten die meer weten dan wij als mens?

Eén ding was zeker in mijn ogen, dit is waardevolle informatie voor wie het zou lezen. Alsof je leest wat je op dat moment moet horen.

Nu is het tijd om de informatie te verspreiden.

Of zoals zij het zeggen; 'Bringing worlds together'

 Heb je interesse om de jouw channel vaardigheden te ontdekken of uit te diepen? Schrijf je dan in voor de Masterclass Quantum Buitenzintuiglijke Waarneming van dr Roy Martina.

Via onderstaande link kan je inschrijven 

More to come! 

https://quantummultiverse.world/#a_aid=DeBron
De Bron