Concepts of Life - Channelled messages about Life on Earth

Nieuw

Pre-order mogelijk - levering eerste oplage voorzien midden september 2022

Bij de optie 'afhaling' zal ik binnenkort één of twee vaste afhaalmomenten toegevoegen (afhaling in Oudenaarde).

Boek soft cover Concepts of Life  


Is er meer dan we momenteel waarnemen? 

Concepts of Life is een must read als je nieuwe inzichten wenst over het leven op Aarde. Vanuit het perspectief van een grotere intelligentie wordt besproken wat er allemaal mogelijk is en waar we momenteel weinig tot geen weet van hebben. Zo goed als alle aspecten van het leven worden aangehaald en je zal een nieuwe inkijk krijgen in wijsheid die we allen bezitten, maar de toegang tot zijn vergeten. This will shake you up and assist you.

Het is een oproep tot samenwerking met een intelligentie die staat te popelen om ons van dienst te zijn. Het zal je aan het denken zetten en jou bijstaan op momenten dat je het nodig hebt. Is het zweverig? Naaaah, maar jouw blik zal verruimen en je zal inzichten verschaffen. Ook voor mij heeft het dit bewezen en dat blijft het doen. Dus ik kan zelf niet wachten om het boek in mijn handen te hebben. 

Dit volledige boek is gechanneld in het Engels. Ook met een basis kennis Engels zal dit boek jou tonen wat je nodig hebt. Taal is geen barrière hier aangezien het universeel is.

Voor de eerste kopers voorzie ik indien gewenst een kleine persoonlijke gechannelde boodschap op de bladwijzer dus zeker vermelden bij jouw bestelling (bij opmerkingen).

Veel plezier met dit boek!

Tip: voel het boek en hou het gerust in je buurt 


Noeshka

22.50 €
De Bron