Deep dive in de wereld van Manifesteren - workshop coming soon

Coming soon!

Ik sla de handen in elkaar met Kelly Lateur van Creationships of the Soul, https://www.facebook.com/creationshipsofthesoul een dierbare vriendin en co-creator, om voor jullie een workshop aan te bieden die jouw leven zal veranderen!

Hoe ziet jouw leven er op dit moment uit? Heb je het gevoel dat je vooruit gaat, evolueert, met gemak jouw dromen en verlangens kan manifesteren? Of heb je vaak het gevoel dat je vastloopt? Dat je wel dingen kan veranderen maar toch steeds meer van hetzelfde blijft aantrekken? En dat dit net de dingen zijn die je NIET meer wilt?  Het maakt niet uit waar jij nu staat, want als jij beslist dat je dingen wil veranderen in jouw leven, hoe de situatie er nu ook uitziet, dan kan dit! Elke dag opnieuw kan jij een andere realiteit gaan creëren, no matter what.

Het enige dat je hiervoor moet doen, is de eerste stap zetten. en dat is JA zeggen tegen jezelf, JA tegen een andere realiteit, elke dag opnieuw tot het een makkie wordt. 

En hoe je dat precies doet, kunnen wij jou leren. In dit traject gaan we deep diven naar hoe jouw doelen en dromen eruitzien en de tools van het universum leren inzetten om alles aan te trekken wat jij nodig hebt. Immers, je krijgt niet wat je wil, maar wat je nodig hebt op basis van wat je uitzendt. Kijk hieronder voor meer info.

A bright future is the one you create for yourself
A bright future is the one you create for yourself

Alles is energie en wat jij uitstuurt krijg je terug

Dit is namelijk De Wet van Aantrekkingskracht aka The Law of Attraction.
Misschien heb je er al van gehoord of ben jij er zelf al actief mee bezig maar weet je nog altijd niet hoe je deze wet kan laten werken in jouw voordeel. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want hier kan je de eerste stappen zetten om te leren hoe je met universele wetten aan de slag kan gaan zodat jij eindelijk jouw dromen, verlangens en doelen kan gaan manifesteren. Allereerst kan je manifesteren zoveel je wil. Maar zolang jij geen vibrationele match bent met wat je wil aantrekken, zal je nooit de gewenste resultaten bereiken. Dan zal je alleen nog meer van hetzelfde aantrekken. Of zoals Einstein het al zei: "Je kan het probleem of situatie niet veranderen met dezelfde mindset waarmee je het gecreëerd hebt".
Met andere woorden, zolang jij niet op de frequentie vibreert als wat jij werkelijk wil en niet afgelijnd bent met wat je wil en daaraan niet de juiste actie koppelt, zal je ook nooit het resultaat behalen dat je vooropgesteld hebt; aka de Wet van Resonantie en de Wet van Actie.


"If you want to find the secrets to the Universe, think in terms of energy, frequency and vibration."

De universele wetten

Deze wetten zijn eenvoudig en werken voor iedereen. Maar hoe komt het dan dat zo weinig mensen manifesteren wat ze werkelijk willen en geen idee hebben hoe met deze wetten te werken? 

Jammer genoeg is het niet iets wat ons wordt aangeleerd door onze ouders, omgeving of school. Het zou ons echter in staat stellen om grootse dingen te manifestere als ons dit was geleerd van jongs af aan en we dit als kind hadden kunnen verder ontwikkelen. Het omgekeerde is waar. We worden net afgeleerd om ons volle potentieel te benutten en worden geleerd dat we ons maar moeten aanpassen aan het bestaand systeem. We zijn dus in essentie geconditioneerd om te vergeten dat we alles kunnen creëren wat we willen. En dat doen we al continue, we manifesteren al voortdurend ons hele leven lang, alleen vaak niet de dingen die we wensen. Wat al je dat kan omkeren? 

Onze focus ligt namelijk vooral op de buitenwereld en we leggen onze kracht bij anderen en de omstandigheden waar we ons in bevinden. Meestal zijn we er ons zelfs niet van bewust dat wij ZELF onze realiteit creëren met onze gedachten, onze gevoelens en onze overtuigingen en zijn we afgedwaald van ons hartverlangen.

Daardoor trekken we meer van hetzelfde aan, vaak datgene wat we niet meer willen: meer werk, meer onzekerheid, meer geldproblemen, meer frustratie, meer stress, meer gezondheidsproblemen,... Kortom, nog meer van wat ons 'laag' houdt.  Een ander obstakel is dat veel mensen niet bereid zijn om hier actief mee aan de slag te gaan en geen tijd nemen voor het bewustzijnswordingsproces, want dat is namelijk het begin van doelgerichte manifestatie. En dat proces begint door naar binnen te gaan.


De Bron