Nieuw! Balance For Two

"Love is the recognition of our shared being"

Door de dagelijkse beslommeringen en ophopingen van de buitenwereld in combinatie met jouw binnenwereld, geraken mensen soms de verbinding met elkaar wat kwijt. Nu meer dan ooit is het nodig om die verbinding tot in de kern te voelen en te grijpen. 
Dit begint bij het energetische deel. 
Dat deel van jou dat alles opslaat, ook van de mensen rondom je heen. Daarom is het belangrijk om die zuivere connectie met jouw naasten te behouden en te cleanen. 
Hoe kan je dat doen? Door eerst op de diepere laag te gaan kijken en de lading van verschillende meningen, emoties en overtuigingen te verlichten. Dit kan absoluut door middel van verbale communicatie, maar gaat vaak niet diep genoeg. 


Daarbij kan Balance For Two helpen!

We starten met een intentie of thema, door jullie aangegeven. Dit kan zijn:

- verbeteren van de communicatie

- de flow tussen jullie terugvinden

- hebben jullie andere meningen en willen jullie het respect herstellen

- praten jullie naast elkaar en wens je elkaar ├ęcht te horen

- wensen jullie meer begrip voor elkaars emoties

- enz.

Na het zetten van de intentie volgt er een healing van een 10tal minuten. Daarbij hoeven jullie niks te doen en enkel te ontvangen met gesloten ogen. Vervolgens starten we met de energetische oefeningen in een aantal verschillende houdingen. De oefeningen worden begeleid door mezelf in de vorm van een geleide meditatie volgens het thema of intentie die wordt gekozen bij aanvang.

Nadien is er ruimte voor nabespreking. 

Omdat de nadruk bij 'Balance for Two' ligt op de energetische oefeningen en stilte, is de nabespreking optioneel. Dit kan ter plaatse indien er zaken dienen besproken worden of dit kan tussen jullie na de sessie.

Alles gebeurt in een veilige, open en begripvolle setting.

Ik ontvang jullie met plezier!